Tajska masaža

  • tradicionalna tajska masaža 

Tradicionalna tajska masaža je ena najstarejših, najkompleksnejših in najintenzivnejših terapij. Je akopresurno usklajevanje pretokov vitalne energije. Poveča vitalnost, boljšo cirkulacijo krvi, izboljša delovanje notranjih organov in žlez z notranjim izločanjem in uravnoteži mišični sistem.   

   60/90 min                                     40/60 €

  • tajska masaža z aromatičnimi olji

Masaža osvobaja stresa, zagotavlja duševni mir, odpravlja emocionalne blokade, vzpostavlja duševno in telesno ravnotežje, omogoča meditacijo in blagodejno vpliva na splošno počutje. 

   60/90/120 min                   40/60/80 €

  • masaža *Thai klasik*

Masaža je kombinacija tradicionalne masaže, masaže z toplimi zelišči in masaže z aromatičnimi olji. Obnavlja vitalnost in energijo, sprošča stres in napetosti, izboljša gibljivost sklepov, pospešuje pretok krvi in limfe po telesu, vrača svež mladosten videz, odpravlja emocionalne blokade in krepi zdravje.   

   70/90/120 min                  46/66/86 €

  • masaža hrbta s toplimi zelišči in olji

Masaža  z zelišči odpravlja težave kot so išias, bolečine v križu, bolečine v hrbtenici, bolečine ramen, bolečine in omrtvičenost rok, bolečine v sklepih, bolečine v mišicah, itd. Masaža z olji pomlajuje kožo in sprošča telo in blagodejno vpliva na počutje.  

  60 min                             46 €

  • masaža hrbta

Masaža hrbta ugodno vpliva na bolečine po vsej hrbtenici( ledveni, prsni in vratni del hrbtenice). Sprošča vrat, ramena in hrbet.      

   30 min 20 €

  • masaža hrbta in stopal

Masaža hrbta ugodno vpliva na bolečine v ledvenem, prsnem in vratnem delu hrbtenice. Z masažo refleksnih con na stopalih pa pospešimo delovanje vseh notranji organov in je korak k izboljšanju našega zdravja. Noge so lahke in spočite.

   90 min 60 €

  • masaža stopal in dlani 

Z masažo refleksnih con na stopalih in dlani se telo ves čas čisti in obnavlja. Skozi stopala in dlani se prečiščujejo čustva, travme in napetosti, ki se jih pogosto niti ne zavedamo. Zato je masaža tudi preventivna.    

   60 min 40 €

  • masaža stopal

Masaža stopal je ista kot masaža stopal in dlani, z večjim poudarkom masaže refleksnih con na stopalih. Noge so lahke in spočite.

   60 min 40 €

DARINI BON - podarite sprostitev vašim prijateljem, poslovnim partnerjem in vam najdražjim osebam.